Toepassingen

Fietsrelax.nl

Fietsrelax.nl
Website
Print
De fietsroutes van Fietsrelax.nl in Vlaanderen lopen via fietsknooppunten. De database van Toerisme Vlaanderen helpt enorm om de routeboekjes actueel te houden en geeft inspiratie om nieuwe route te bedenken.

Dutch Biketours

Dutch Biketours
Website
Print
Dutch Biketours en partner Belgian Biketours gebruiken de knooppunten database om hun routeboekjes van reizen in en door Vlaanderen actueel te houden en om nieuwe routes te plannen.

Izi.Travel app

IZI.Travel
Mobiele app
Website
Overige

Het Open Storytelling Platform van IZI.travel hergebruikt de 6 Flanders Fields tours data van Toerisme Vlaanderen  en maakt er digitale audiogidsen van. De 6 digitale audiogidsen zijn gratis te gebruiken via de App.

 

 

Fiets!App

STONEROOS
Mobiele app

App voor routeplanning en begeleiding op basis van het toeristisch recreatief fietsnetwerk in Vlaanderen.

Fietsrouteplanner van Knooppunter

Knooppunter - Lannoo
Mobiele app
Website

Fietsroute planner van Knooppunter, gebaseerd op het toeristisch recreatief fietsnetwerk van Vlaanderen. Knooppunter supporteert de fietscommunity van het Laatste Nieuws, HLNfietst.be en de website Fietsen in Vlaanderen van www.fietsroute.org

Topografische kaart Benelux voor Garmin outdoor toestellen

Garmin
Mobiele app
Overige

De fiets-, wandel-, ruiternetwerken, LF routes en infokantoren verrijken de topografische kaart die in de verschillende outdoortoestellen van Garmin kan worden gebruikt.